♀朱古力格仔餅 發表於 2009-4-17 12:28:22

-♥c o s p l a y建議區♥-

大家好=口=
我係新上任既版主.__.
好多野都唔識!
希望大家可以多多指教*v*
有意見可以響呢到提出=]
感謝各位多多包涵了>3<!

flashget2893 發表於 2009-4-17 13:05:26

哦-.-咁你就應該去看看有無人昆post呀...果d野啦

同埋好po可以+精華同埋分 @ 錢/+色   不過唔可以亂用.姐係:例~佢係你朋友.佢叫你+分就+.咁樣就對大家唔係幾工平

扣分方面你可以del /扣分del方面就可以在新手方面用.因為新手的積分少之右少.除非真係大量昆po.如果唔係都可以del po + 警告扣分方面如果係玩得耐ge人士就無可能唔知唔可以昆po啦.咁就要扣 (有幾多扣幾多.嘿嘿) 講笑
不過如果昆po者係 *板主*.咁就姐係知法犯法.就真係可以扣多d
扣幾多你自己可以定.可以的話在板規方面說清楚.有扣分/    del po/回覆的時候就有對證了

係咁多啦..大約係我做野ge方式.不過最近我都有口話人.無口話自己.唔係太得閒.板del po /扣分方面都做少左
不過唔緊要~做好d啦你

Moonstar 發表於 2009-4-17 13:10:22

回復 1# 的帖子

做版主好簡單
不過,
要記住,
朋友又好敵人又好其他版主又好分總又好管理員又好
路人甲又好路人乙又好(下刪無數字)都唔好留手
呃post既通通要斬
搞多d活動,
你係新版主,就要比個好印象人地
咁你個版自然就會多人

♀朱古力格仔餅 發表於 2009-4-17 13:11:05

原帖由 flashget2893 於 2009-4-17 13:05 發表 http://www.hkhk.org/images/common/back.gif
哦-.-咁你就應該去看看有無人昆post呀...果d野啦

同埋好po可以+精華同埋分 @ 錢/+色   不過唔可以亂用.姐係:例~佢係你朋友.佢叫你+分就+.咁樣就對大家唔係幾工平

扣分方面你可以del /扣分del方面就 ...

我會努力嫁啦=口=...
多謝提點=]

♀朱古力格仔餅 發表於 2009-4-17 13:14:39

原帖由 Moonstar 於 2009-4-17 13:10 發表 http://www.hkhk.org/images/common/back.gif
做版主好簡單
不過,
要記住,
朋友又好敵人又好其他版主又好分總又好管理員又好
路人甲又好路人乙又好(下刪無數字)都唔好留手
呃post既通通要斬
搞多d活動,
你係新版主,就要比個好印象人地
咁你個版自然就會 ...

哦..
咁我會唸多d活動出黎.__.
唔該哂=口=..我真係好多野都未識嫁=口=.

Moonstar 發表於 2009-4-17 13:18:38

回復 5# 的帖子

好簡單姐
好似我咁搞個(音樂學會加分活動)出泥
(你有冇玩)咪得囉=3=
唔小心變左宣傳tim=3=

活動可以係擺張你最鐘意既cos出泥(要問管理員先好開)

SEIRA2242527 發表於 2009-8-12 07:08:17

我有睇開1個區同2個板...
最近有D覺得自己太惡..
一扣就扣人好多積分同錢....
但係依家諗落..就好似真係太惡!!
依家扣分就扣小依前既一半..
人地開心..又會記得唔好不足唔字等等..
自己又可以做到板主既責任..!!

+多D 分/ 鼓勵多D人吧-V-我支持您的!!

MiSs-nSh 發表於 2009-8-24 02:06:29

我想問點解我成日都整係見到***?
有冇人可以話比我知?
同埋我想版主開個問題發表區

#閃_蛇 發表於 2010-3-27 09:10:12

我係cosplay 區兩年前ge版主,有咩問我啦^_^

kqqqq 發表於 2010-6-24 05:05:55

you are got a great personality

ccross 發表於 2010-6-25 18:50:23

everything tastes great

dallasco 發表於 2010-6-29 22:00:19

與人相處不妨多用眼睛說話,多用嘴巴思考,
頁: [1]
查看完整版本: -♥c o s p l a y建議區♥-