|風* 發表於 2007-4-23 02:41:50

信長 隱英 宮本&佐佐木 無聊小技巧

相信大家都知 宮本有一招係飛過去人地到 之後會自動追人黎打既技
好多人都會覺得衣招好煩 因為 比佢飛過去既第一下會比佢暈左同埋 佢一路追住你黎打過陣係會變左無敵
好多人都會話:「防魔水咪得囉 唔洗煩」 不過係早期 450蚊用兩次 一次十幾秒
真係唔底 所以我係到講一個 可以克制衣招既方法 不過用衣招既限制好大
就係買閃戒 價值8百蚊 係上中下3路都買到既閃戒 只要宮本一飛過黎
你比佢暈完就立即用閃戒飛入塔 佢一變番唔係無敵 佢就會比箭塔射(廢話c.c)
早期箭塔都仲有一定既攻擊力 如果你有暈人或捉人既技能就更正 佢好可能會比塔射死 或比你殺
不過上面講到衣招有好大既限制 相信大家都知係咩!!! 就係一定要近箭塔XD
(睇到黎衣到 大家可能已經想凸我 聰明d既相信已經諗到佐佐水既小技巧係咩)
不過都講埋 佐佐木都係買閃戒 之後一拉人就閃入塔 敵人又會飛到你身邊 
不過一定要快 一禁左拉人 做緊動作 你就要閃入塔 
成功左之後再暈 100%殺到人 (對住多血既可以爆埋大絕)

可能好多人都知道 不過都打出黎比其他唔知既睇下

蠢蠢 發表於 2007-6-16 10:51:08

官本果招得鬼咩=   ="佢第1招無敵轉番出去,," 有病,,"咪亂教拉,,"

魔幻騎士 發表於 2007-8-1 14:21:31

e 招要kick 得好快先有用..

灰良 發表於 2007-8-3 01:31:07

如果我係宮本都等你出哂黎先殺你都得啦= ="

賽魯 發表於 2007-8-26 16:46:25

原帖由 卍夜神月卍 於 2007-6-16 10:53 AM 發表
睇你咁講好似係神手喎~

抽過宮本既都知2樓講既野係岩既=.=

佐佐木洗乜拉人入塔?_?
拉過黎即刻開大(意思係一出個綠球就開大,記住開住自己果度)
未死就用1技暈佢慢慢玩~”~
肥左既話
想唔死都幾難

【月追之都市】 發表於 2007-8-28 13:19:36

佐佐拍宮本= =如果中兩隻咁既英點會行一條路=,=''
宮本 壓一條 or 拍法c殺人都我佐佐拍咩人都得最正係偷錢佬我覺得= =
一拉 1秒 一暈 2秒 一偷錢唔死都幾難- -'' 唔好話前期後期唔死都磨到你紅血

ting9911 發表於 2008-3-5 16:42:54

你閃到入塔姐係話你係塔前啦
又會有人早期去到塔前都仲要閃埋人度既= =

@龍井@ 發表於 2008-3-5 16:51:28

-w-
我想講..
一個正常既宮本=-=
係你未閃入去之前-w-
佢都秒左你啦=-=
仲有你唔升lv咩-口-
你甘講
姐係一定要企唔好甘出啦=-=
加上-w-佐佐木佢最驚宮本=-=
佐佐木爆大佢又爆-口-
宮本一定中佢既..
再唔係二技-w-
變無敵- -

殘念 發表於 2008-3-5 17:09:40

原帖由 @龍井@ 於 2008-3-5 04:51 PM 發表 http://hkhk.org/images/common/back.gif
-w-
我想講..
一個正常既宮本=-=
係你未閃入去之前-w-
佢都秒左你啦=-=
仲有你唔升lv咩-口-
你甘講
姐係一定要企唔好甘出啦=-=
加上-w-佐佐木佢最驚宮本=-=
佐佐木爆大佢又爆-口-
宮本一定中佢既..
再唔係 ...

宮本最正都係有第1招同第2招有無敵-.-"....上次我用菊姬同宮本打...前期狂俾佢屈0.0

like818 發表於 2008-3-8 19:20:45

看不懂

看不懂你再寫啥血清除一點

countdooku 發表於 2008-3-10 16:35:21

隱英有時都好難用 ! 所以抽到隱英都未必打得好

downdowndog 發表於 2008-3-10 22:10:44

-.-2lv都殺到人
不過真係要睇技術純手自己有堆冰   
哥陣人地中有3隻冰到 我一電過左一秒佢走緊- -我拉己經比堆冰卡左位- -走唔反出黎
4隻引應左左木係最好玩最講技術的一隻

betterlover 發表於 2008-3-13 19:52:47

左左後期配上平手專門找對方主力玩囉
平手在溫泉等拉人一有光出現平手大絕對方再被拉的時候自己先順界之後就回到溫泉塔
在暈對方主力就沒嚕!!!444

315489090 發表於 2008-3-14 13:59:52

米傻啦....人地見你系箭塔度..仲會飛埋黎咩....

除非果條友Kai既.......

利小朋友 發表於 2008-3-16 14:53:28

如果我係宮本就會一開始飛出1去放招大技,然後慢慢殺。

小蕩米 發表於 2008-3-17 12:15:21

官本個招好似唔得,同fd試過...

×°S!U康〞 發表於 2008-3-17 12:36:10

佐佐木強好多∼官本招技完左就廢的

AAA12333 發表於 2008-3-17 14:44:53

就算 選到隱英隊友沒人可以配!~~~這樣也沒用=   =

嫩b 發表於 2008-3-17 19:38:02

好好笑=.=閃入箭塔???你一定係箭塔附近??打宮本唔想買魔水....咁咪送300俾人咪得囉

kaoru456 發表於 2009-8-17 15:15:05

廢話!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有邊個玩信長唔出閃介嫁
頁: [1] 2
查看完整版本: 信長 隱英 宮本&佐佐木 無聊小技巧